Mi.Lash

Mi.Lash

Memperkenalkan Servis PRETTY COMFi(extensions) & Produk Kami PRETTY FLEXi(Vegan 3D Falsies)

Impian setiap wanita adalah untuk mendapatkan bulu mata yang panjang, penuh dan fluffy (tanpa perlu memakai maskara yang tebal dan berat), anda telah sampai di tempat yang tepat! Di MiLash Eyelash Studio kami pakar dalam rawatan bulu mata khusus Japanese Eyelash Extension Specialist - dari pemanjangan bulu mata dan mengangkat bulu mata. Oleh itu, apa sahaja yang anda perlukan, ahli terapi bulu mata profesional kami ada di sini untuk membimbing dan membantu anda menentukan apa yang terbaik untuk anda sebelum rawatan bulu mata yang anda impikan di mulakan.

Mi Lash beauty

Mengapa anda perlu bantuan Mi.Lash


Anda kerap mendapat harga murah tapi hasil kerja yang tak berkualiti, bulu tak lembut.

Bila pakai mascara hitam pulak bawah mata macam tak cukup tidur.

Nak pakai 'fake lashes' penat pulak nak pakai dan cabut balik.

Mi.Lash adalah Certified Professional Japanese Eyelashes Extensions & Specialist dalam Eyelash Extensions Skill, 6 tahun pengalaman.

Effect yang sangat ringan
Selesa dan lembut
Tak sakit dan tak merosakkan bulu mata asli
Gam tak memedihkan mata
Tahan lebih 1 bulan
Tak berketul
Mata lebih berseri dan bundar
Nak tidur pun tiada masalah

Servis & Produk Kami

Berikut adalah beberapa pakej yang kami sediakan


Lash Extension

PRETTY COMFi - Sambungan Lash(Extensions)

Tidak semua dari kita dilahirkan dengan bulu mata yang sempurna dan kita tahu perjuangan mengenakan kepalsuan, jadi syukurlah untuk pemanjangan bulu mata. Dengan Mi.Lash, kini anda dapat mencapai bulu mata impian anda dengan harga yang berpatutan - ya, selamat tinggal mascara!

Lash Lift & Perming

PRETTY COMFi - Lash Lift & Perming

Untuk semua gadis yang malas di luar sana, angkat dan warna bulu mata kami sangat sesuai untuk mereka yang mahukan penampilan yang lebih semula jadi tanpa kerumitan yang disertakan dengan menjaga pemanjangan bulu mata. Pengangkat bulu mata adalah seperti perm yang mengangkat dan melengkung bulu mata semula jadi anda ke atas dari dasar bulu mata anda, menjadikannya menonjol dan kelihatan lebih panjang.

Lash Bath & Cleansing

PRETTY COMFi - Lash Bath & Cleansing

Kekotoran dan habuk akan sentiasa ada walaupun anda tidak memakai 'eyelash extension' / 'fake lashes' jika tidak dibersihkan dgn baik. Jadi kami menyediakan servis Lash Cleansing untuk membersihkan celah-celah bulu mata anda dengan sempurna. Buih yang sangat lembut dan halus akan menanggalkan kotoran-kotoran di celah-celah bulu mata anda. Service ini bersama service Lash Cleansing adalah percuma dengan setiap pembelian servis Penyambungan Bulu Mata (Eyelash Extensions) atau Lash Lift & Perming

Vegan 3D Lashes

PRETTY FLEXi - Vegan 3D Fake Lashes

Pretty Flexi Vegan False Lashes 5 style❤️, ✅Ringan Soft ✅Lembut Light ✅Senang Easy ✅High Quality False lashes ✅Clean and hygienic ✅Free from Dust,Dirt and Bacteria ✅Advanced Technology Bionic Resemble ✅Percuma Postage termasuk Sabah dan Sarawak ✅ Sehingga 60 kali pemakaian atau lebih bergantung dengann cara penjagaan , ❌Glue ❌Magnet ❌Elergi 💯 Animal Cruelty-free. 1 set RM 99 Free Alcohol pad (Set include Pretty, Flexi Falsie,Pretty Flexi Miracle Eyeliner, Eyelash Brush and Aftercare) PM now! Best Quality Lashes Only at MiLash 😘.

Kelebihan Mi.Lash

Berikut adalah sebab mengapa anda harus pergi ke Mi.Lash


Benefits of mi lash

Sambungan bulu mata akan menambahkan kelantangan pada bulu mata semula jadi anda

Sambungan bulu mata akan meningkatkan mata dan penampilan anda

Sambungan bulu mata akan menampakkan bulu mata anda lebih tebal dan menawan.

Sambungan bulu mata akan menambah panjang dan menarik perhatian orang ke mata anda

Sambungan bulu mata tidak memerlukan penggunaan maskara

Sambungan bulu mata tidak merosakkan bulu mata semula jadi anda

Sambungan bulu mata tahan air

Sambungan bulu mata terasa ringan dan alami

Lash extensions will add fullness to your natural lashe

Sambungan bulu mata akan memberi anda penampilan yang unik dan cantik

Sambungan bulu mata individu mesti terasa tidak berat

Mereka terpasang dengan betul pada bulu mata semula jadi anda...

Simple Pricing

Pilih pakej yang sesuai untuk anda


BLISS

RM 99

RM 129

Diskaun 23%

Classic Extensions

applied 1 by 1

Include:-

Lash Brushing

Lash Bath & Cleansing

Lash Contouring

GORGEOUS

RM 129

RM 149

Diskaun 13%

Natural Volume Extension

More Volume Than Classic But Natural Look

Include:-

Lash Brushing

Lash Bath & Cleansing

Lash Contouring

GLAMOUR

RM 149

RM 179

Diskaun 17%

Medium to Mega Volume Extension

Dramatic Look and thick

Free Consultation

Free Lash Brush

Include:-

Lash Brushing

Lash Bath & Cleansing

Lash Contouring

Soalan Lazim

Ada soalan? Kami ada jawapan


Apa itu sambungan bulu mata dan bagaimana cara menggunakannya?

Sambungan bulu mata adalah menggunakan bulu mata sintetik / buatan tunggal yang dilekatkan terus ke bulu mata semula jadi, dekat dengan (tetapi tidak menyentuh) garis bulu mata dengan gam separa kekal. Sambungan tunggal, atau sehingga 5-7 bulu mata sambungan super halus digunakan pada setiap helaian bulu mata anda sehingga bulu mata dan kelopak mata boleh bergerak bebas. Mi.Lash sangat teliti dan satu persatu menggunakan peralatan yang direka khas. Keseluruhan proses biasanya memakan masa 1 - 3jam bergantung pada berapa banyak bulu mata yang digunakan dan jenis yang ditetapkan.

Berapa lama sambungan bulu mata bertahan?

Terdapat banyak faktor yang berlaku di sini, termasuk kitaran bulu mata individu anda dan penjagaan selepas rawatan anda. Anda mungkin terkejut mengetahui bahawa bulu mata setiap orang mempunyai kitaran hidup dan gumpalan, sama seperti rambut di kepala anda! Sebaik sahaja kitaran hidup bulu mata semula jadi selesai, bulu mata akan jatuh secara semula jadi, dengan tambahannya. Kitaran bulu mata setiap orang sedikit berbeza, tetapi rata-rata anda semestinya mengalami pergantian bulu mata semula jadi setiap enam minggu atau lebih.

Adakah pemanjangan bulu mata merosakkan bulu mata semula jadi anda?

Sama sekali tidak - jika ia digunakan dengan betul! Di Mi.Lash, kami mengambil perhatian khusus untuk memastikan bahawa sambungan bulu mata kami semua digunakan secara individu dan betul untuk menjaga kesihatan bulu mata anda. Untuk memastikan kesihatan bulu mata anda dalam jangka masa panjang, kami sangat mengesyorkan agar anda mengambil nasihat dari stylist bulu mata anda mengenai ketebalan dan panjang maksimum yang dapat ditahan dengan selamat oleh bulu mata anda. Selama pemanjangan panjang dan ketebalan yang sesuai / selamat digunakan, bulu mata semula jadi anda akan terus tumbuh melalui kitaran bulu mata yang normal. Dengarkan nasihat stylist bulu mata anda tentang berapa lama / berat yang harus anda tahu, terutamanya jika anda mempunyai bulu mata yang tipis atau jarang. Jangan cuba menanggalkan sambungan bulu mata sendiri - ini boleh merosakkan bulu mata semula jadi dengan mudah, kerana gam pelekat sangat kuat.

Adakah sambungan bulu mata akan mengganggu mata saya?

Tidak - setelah anda membuat pemanjangan bulu mata anda, ia akan terasa seperti bulu mata biasa anda. Pemanjangan bulu mata melekat pada bulu mata sebenar (bukan kelopak mata anda) sehingga terasa seperti bulu mata biasa anda. Satu-satunya cara yang boleh membuat anda merasa tidak selesa,sakit atau ketulan apabila anda menggosok mata anda dengan kasar - ini boleh merosakkan penyambungan yang dapat membuat anda merasa tidak selesa pada mata anda.

Adakah saya perlu membuat janji temu?

Ya, janji biasanya diperlukan. Temujanji hujung minggu dan malam anda adalah yang paling popular dan kadangkala dapat dipesan beberapa minggu ke depan. Sila hubungi kami untuk mengatur masa yang sesuai dengan anda.

Bolehkah ada yang menggunakan sambungan bulu mata?

Hampir semua orang boleh menggunakan pemanjangan bulu mata untuk meningkatkan daya tarikan dan pandangan mata mereka. Perbezaannya akan seketika - mata anda akan kelihatan berkilau dan segar kembali! Oleh kerana gam digunakan terus ke bulu mata dan tidak menyentuh kulit, jarang sekali terdapat masalah dengan reaksi alahan.

Apa Kata Tetamu

Jangan terima kata kami. Lihat apa kata tetamu kami mengenai Mi.Lash


Mirana
 Best sangat lashes pun selesa je yang paling penting tak sakit pun. Bulu lembut tak keras macam buat kat kedai pedi medi tu😍 mmg recommend sangat buat lashes dengan Mi.lash. Thank sis, very good service❤.

Bhara, Kajang

Zanika
 The glue that you are using is very comfortable with my eyes.. Not like others.. my eyes irritating.. Maybe because they put lots of glue😂😂

Katherine, Kota Damansara

Datang ke Mi Lash

Lawati Mi.Lash hari ini


Alamat kami

D-12-10, Soho 2

Empire Damansara

Jam bekerja

9 am to 6 pm on Weekdays

10 am to 4 pm on Weekends

© 2021

, All right Reserve. Mi.Lash